Toto

DUTA WPT® DAN DJ SUPERSTAR STEVE AOKI UNTUK MENGHADIRI SEMINOLE HARD ROCK POKER SHOWDOWN

Hollywood, FL (6 April 2022) – Pemuzik dan penerbit terkenal Steve Aoki akan mengambil bahagian dalam Seminole Hard Rock Poker Keluaran SGP Showdown sebagai duta World Poker Tour®, menandakan penyertaan sulungnya ke dalam acara poker WPT® di bawah perkongsian baharu yang diumumkan dalam Disember. Para peserta Seminole Hard Rock Poker Showdown boleh mengharapkan untuk melihat Aoki bersaing dalam kejohanan poker dan menganjurkan acara penuh di Seminole Hard Rock di Hollywood, Florida, pada hari Ahad, 10 April.

“Saya sangat teruja untuk kembali bermain beberapa kad dengan Jelajah Poker Dunia. Seminole Hard Rock Poker Showdown di sini saya datang!” Aoki berkata.

Pemain dan peminat dialu-alukan untuk menghadiri sesi Meet & Greet dan autograf Aoki pada pukul 3 Togel Singapore petang pada hari Ahad, 10 April. Aoki kemudiannya akan mengendalikan tugas “Shuffle Up and Deal” untuk acara $1,700 Deep Stack Purple Chip Bounty, selain menjadi tuan rumah VIP berkumpul di harta tanah lewat petang itu.

“Steve Aoki membawa semangat dan tenaga yang tiada tandingan ke mana-mana tempat,” kata Adam Pliska, Ketua Pegawai Eksekutif Data SGP World Poker Tour. “Ketika kami terus meraikan ulang tahun ke-20 Jelajah Poker Dunia, meminta Steve menambah Seminole Hard Rock Poker Showdown adalah satu-satunya yang kami boleh minta.”

Ini akan menjadi peluang kedua dalam beberapa bulan untuk peminat bertemu Aoki melalui WPT. Pada bulan Februari, Aoki mengadakan acara khas untuk peminat bertuah di Aoki Playhousenya yang berpangkalan di Las Vegas di mana segelintir pemenang terpilih bermain kejohanan poker Sit and Go bersama Aoki, Phil Ivey, Maria Ho, dan Vince Van Patten. Peminat super Aoki, Chris Osse, menurunkan hadiah utama set cip poker kolaboratif WPT dan Steve Aoki yang ditandatangani.

Kehadiran Aoki akan menguatkan jadual kejohanan Seminole Hard Rock Poker Showdown yang Pengeluaran SGP telah dikenakan bayaran, yang diserlahkan oleh acara utama WPT Seminole Hard Rock Poker Showdown $3,500, yang berlangsung pada hari Jumaat, 8 April hingga Selasa, 12 April.

Untuk maklumat lanjut mengenai World Poker Tour, lawati WPT.com.