Toto

Piawaian teknologi EGM Macau dikemas kini menjelang S4 2021: kerajaan

Kerajaan Macau berhasrat supaya Piawaian Teknikal Mesin Permainan Elektronik (EGM) bandar dipinda menjelang suku keempat 2021, menurut teks penuh Data SGP Alamat Polisi 2021 bandar raya itu, dokumen yang membentangkan rancangan kerajaan untuk 12 bulan akan datang.

Kenyataan itu berkata proses ke arah mewujudkan piawaian yang dikemas kini – dirujuk dalam dokumen dasar sebagai “Versi 1.1” – akan bermula pada suku pertama tahun depan.

Piawaian teknikal EGM Macau merangkumi keperluan untuk, masing-masing, pengocok kad elektronik dan kasut kad elektronik; permainan meja elektronik kendalian peniaga; jackpot dan sistem pemantauan berpusat (CMS) untuk mesin Keluaran SDY slot; dan standard teknikal keseluruhan untuk mesin permainan elektronik dan permainan meja elektronik.

Kerajaan Macau juga menyatakan dalam kenyataan alamat dasar terbarunya bahawa ia akan meneruskan kerja pada pindaan peraturan pentadbiran No.26/2012, set peraturan yang terpakai untuk pembekalan mesin slot dan Pengeluaran SGP peralatan permainan di bandar itu. Tetapi kerajaan tidak menyatakan sebarang tarikh siap untuk kerja tersebut, mahupun jenis pindaan yang dirancang.