Toto

TB12 Menawarkan Latihan Prestasi Tom Brady di Wynn Las Vegas

TB12, syarikat kesihatan dan kesejahteraan yang diasaskan bersama oleh quarterback legenda Tom Brady dan Alex Guerrero, akan menawarkan sesi Data SGP Hari Ini berorientasikan prestasi dan pemulihan di Wynn Las Vegas.

Brady Wynn
Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady, kelihatan di atas padang.  Syarikat kesihatan TB12 miliknya menawarkan bimbingan kesihatan di Wynn Las Vegas. (Imej: NFL.com)
Sesi Jurulatih Badan TB12 akan tersedia di Pusat Kecergasan Encore, menambah senarai panjang kemudahan di Wynn dan Encore , yang biasanya merupakan antara hotel kasino yang dinilai paling tinggi di Las Vegas Strip.

Jurulatih Badan akan membangunkan pelan rawatan peribadi yang menggabungkan Kaedah TB12 dan setiap satu daripada lima tunjang. Selain itu, snek berkhasiat dan smoothie dan suplemen TB12 boleh didapati di Encore Juice Bar,” menurut satu kenyataan.

Kemudahan kesihatan dan kesejahteraan lain di Wynn Las Vegas termasuk perkhidmatan spa dan NutriDrip by Clean Market. NutriDrip ialah tempat orang bersuka ria pergi sebelum waktu parti untuk menyediakan badan mereka untuk malam pesta pora. Sesi Jurulatih Badan TB12 bermula di Wynn Las Vegas pada 22 September.

Brady Long Komited untuk Kecergasan
Guerrero ialah jurulatih lama Brady, ahli terapi urut, rakan dan rakan kongsi perniagaan. Kaedahnya tidak tradisional mengikut piawaian latihan NFL, dan lewat dalam kerjaya Brady dengan New England Patriots, Guerrero dilaporkan bertelagah dengan jurulatih legenda Bill Belichick.

Namun, mustahil untuk berhujah dengan keputusannya. Malam tadi menandakan permulaan musim ke- 23 Brady dalam liga yang beberapa orang secara berseloroh mengatakan singkatan untuk “tidak lama”. Dianggap oleh sesetengah pihak sebagai quarterback terbaik yang pernah bermain permainan ini, Brady telah memulakan lebih daripada 360 perlawanan musim biasa dan playoff, dan memenangi tujuh Super Bowl. Antara lain, fakta tersebut mengesahkan bahawa kaedah Guerrero, walaupun luar biasa, berkesan.

“TB12 dibina berdasarkan Kaedah TB12, satu siri tabiat harian yang sihat merentasi lima tiang: kelenturan, pemakanan, penghidratan, pergerakan dan kecergasan mental. Kaedah TB12 menyepadukan sepenuhnya tiang-tiang ini, direka bentuk sekitar pemulihan otot dan pencegahan kecederaan untuk mencapai umur panjang dan kehidupan tanpa kesakitan,” menurut kenyataan itu.

Brady dan Wynn mempunyai hubungan yang sedia ada walaupun tidak formal yang merangkumi penyertaan quarterback dalam acara golf amal “The Match” yang diadakan di padang Wynn pada bulan Jun.

Ikatan Permainan Brady yang Lain
Persaraan Brady – idea yang dia mainkan awal tahun ini sebelum mengatakan dia Data Sidney akan kembali untuk musim ke- 23nya – adalah salah satu topik yang paling diduga dalam NFL.

Ia dipercayai secara meluas bahawa ini akan menjadi musim terakhirnya bermain dalam liga, dan dia mempunyai banyak usaha perniagaan untuk diusahakan apabila dia memutuskan untuk menggantung cleatnya. Selain TB12, beberapa syarikat yang akan terlibat dengan Hall of Famer mempunyai hubungan dengan industri permainan.

Contohnya, beliau mengasaskan Autograph — platform token tidak boleh kulat Hasil HK (NFT) yang disambungkan kepada DraftKings. DraftKings Marketplace akan berfungsi sebagai pengedar eksklusif kandungan NFT Autograph. Syarat kewangan pengaturan itu tidak didedahkan.

Pada Julai 2021, syarikat perjudian itu mendedahkan rancangan untuk DraftKings Marketplace , pada masa yang sama mengumumkan perkongsian dengan Autograph. Selain hubungan DraftKings, syarikat Brady mempunyai perjanjian kandungan dengan studio filem Lionsgate dan tawaran NFT dengan Tiger Woods, Wayne Gretzky, Derek Jeter, Naomi Osaka dan Tony Hawk.